«Δεν μου συμπεριφέρονταν καλά» υποστήριξε ο 45χρονος που σκότωσε τα ανίψια του στη Φθιώτιδα
Διπλό φονικό στη Φθιώτιδα
INTIME NEWS«Δεν μου συμπεριφέρονταν καλά» φέρεται να είπε ο 45χρονος δράστης στους αστυνομικούς για τα δύο ανίψια του που δολοφόνησε με μαχαίρι σήμερα Τρίτη (03/11) στην περιοχή Λιβανάτες Φθιώτιδας.
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό τα θύματα ήταν δύο αδέλφια από την Ινδία ηλικίας 23 και 26 ετών και o δράστης ένας 45χρονος ομεοθνής τους, ο οποίος ήταν και θείος τους.
Μετά το φονικό ο 45χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει και χρειάστηκε να στηθεί συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών και ειδικού διαπραγματευτή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων (ΥΔΕΕ) Λαμίας, προκειμένου να παραδοθεί.
Ο 45χρονος έφερε και ο ίδιος τραύματα από μαχαίρι, πιθανότατα από την πάλη που προηγήθηκε με τα δύο αδέλφια και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, πριν οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων αρχών.
Επί τόπου ξεψύχησε ο ένας ανιψιός
Όσον αφορά τα δύο ανίψια του, ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου στον χώρο του χοιροστασίου, όπου έγινε το φονικό.
Ο δεύτερος νεαρός διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Ερευνώνται τα κίνητρα
Την προανάκριση για το αποτρόπαιο έγκλημα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, τα στελέχη της οποίας λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τους υπεύθυνους της επιχείρησης, προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 45χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο δράστης φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς ότι τα δύο ανίψια του δεν του φέρονταν καλά και αυτός ήταν ο λόγος που τους σκότωσε.
Επιστήμονες εξερευνούν το ζεπτοσύμπαν, έναν κόσμο 100 δισ. φορές μικρότερο από το άτομο
19:22
Εκλογές ΗΠΑ: Αλλαγή πολιτικής ζητούν ψηφοφόροι στο Μίσιγκαν - Στο επίκεντρο ακρίβεια και οικονομία
19:16
Liveblog: «Συγκρατημένη αισιοδοξία» στον Λευκό Οίκο - «Σε εξαιρετική διάθεση» ο Τραμπ
19:12
Ζελένσκι: Πάνω από 50 άτομα ίσως παραμένουν κάτω από ερείπια μετά τη ρωσική επίθεση με 33 νεκρούς
19:08