Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αιφνιδιαστικό έλεγχο στην κτηνιατρική υπηρεσία Τρικάλων πραγματοποίησε την Πέμπτη κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, στο πλαίσιο έρευνας για αγροτικές και κτηνοτροφικές επιδοτήσεις που συνδέονται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι ελεγκτές παρέμειναν στην υπηρεσία για αρκετές ώρες, συγκεντρώνοντας έγγραφα και στοιχεία που σχετίζονται με τη χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων.
Σύμφωνα με το trikalanews, το ενδιαφέρον της έρευνας στρέφεται και σε επιδοτήσεις για ζωικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα για βοοειδή. Την πραγματοποίηση του ελέγχου επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Ράδιο Ζυγός, η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή. Σύμφωνα με την ίδια, εξετάζονται τρεις υποθέσεις που αφορούν περισσότερα πρόσωπα.
Οι πληροφορίες για το χρονικό εύρος της έρευνας αναφέρουν κυρίως την περίοδο 2020–2021, ενώ υπάρχουν αναφορές και στο 2019.
Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημο πόρισμα για τα ευρήματα του ελέγχου ούτε έχει αποσαφηνιστεί εάν έχουν προκύψει συγκεκριμένες ποινικές ευθύνες.
Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί - Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία
13:49
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ που «καρφώθηκε» σε λεωφορείο - Υπέστη ανακοπή στο τιμόνι
13:44
Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
13:33
Τι «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τα διαδοχικά ύποπτα αντικείμενα και τα γκαζάκια στην Αθήνα
13:24