Εισαγγελική παρέμβαση για δηλητηρίαση 23 μαθητών από την Κομοτηνή
Την παρέμβαση του εισαγγελέα και τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκάλεσε η μαζική και εσπευσμένη εισαγωγή 23 μαθητών και δύο συνοδών καθηγητών από την Κομοτηνή στο νοσοκομείο, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.
Οι μαθητές παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Ιπποκράτειο και στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Αντικείμενο της έρευνας είναι οι συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό, αλλά και ο εντοπισμός των υπαιτίων, αφού τα παιδιά έκαναν 3 στάσεις για φαγητό και πιθανολογείται ότι αιτία της αιφνίδιας ασθένειάς τους είναι η τροφική δηλητηρίαση.
Την προκαταρκτική έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.
ΕΛΛΑΔΑ
Βελούχι: Έρευνες με drone στην «Ψηλή Κορφή» για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη - Καλύτερη ορατότητα και ηλιοφάνεια σήμερα
11:12
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE