ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: 18 μηνών αγοράκι νοσηλεύεται έπειτα από επίθεση σκύλου

Κρήτη: 18 μηνών αγοράκι νοσηλεύεται έπειτα από επίθεση σκύλου
ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλο σε πάρκο της πόλης.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, το παιδί φέρει τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο και θα παραμείνει στο ΠΑΓΝΗ για τις επόμενες ημέρες.

Ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε στην τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr τις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης.

«Είχαμε κατέβει οικογενειακώς με τη σύζυγο και το μωρό στο Πάρκο για να παίξουμε. Εκεί που παίζαμε στις κούνιες, βλέπουμε από μακριά μια ομάδα σκύλων και δίπλα τους ένα άλλο σκυλί με λουράκι, που πλησίασε προς το μέρος μας. Έχουμε κι εμείς δύο σκυλιά στο σπίτι και αντιλαμβανόμαστε πότε ένα σκυλί είναι επικίνδυνο και πότε όχι.

Το συγκεκριμένο κουνούσε την ουρά του και έδειχνε χαρούμενο που πλησίαζε το μωρό. Ξαφνικά και πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, το σκυλί επιτίθεται στο μωρό και αρχίζει να το δαγκώνει, να το ρίχνει κάτω, ενώ του προκάλεσε τραύματα και με τα νύχια του. Σοκαρισμένοι αφού απελευθερώσαμε το αγοράκι μας από τον αφηνιασμένο σκύλο, το πήγαμε στο νοσοκομείο όπου είδαμε πως είχε ένα σοβαρό τραύμα στο ματάκι του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ