ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία-τρολάρισμα για το πρωθυπουργικό γραφείο

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία-τρολάρισμα για το πρωθυπουργικό γραφείο

Ένα θεατρικό... δρώμενο «έστησαν» μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν και να διακωμωδήσουν ταυτόχρονα την πρωτοβουλία για την ίδρυση πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένοντας την άφιξη του πρωθυπουργού, για τα εγκαίνια του εν λόγω γραφείου, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου έστησαν ένα... ομοίωμα του πρωθυπουργικού γραφείου στο πεζοδρόμιο.

Πίσω από το γραφείο είχαν πάρει τη θέση τους μέλη της ΛΑΕ, υποδυόμενοι τον πρωθυπουργό, έναν βιομήχανο κι έναν τραπεζίτη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το voria.gr ενώ άλλοι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ έπαιζαν τον ρόλο του ανέργου, του απολυμένου και του φοιτητή, επισκεπτόμενοι το γραφείο ζητώντας εξυπηρέτηση.

dromeno
dromeno1

Σε αυτοσχέδια σκετς, οι πολίτες προσέγγιζαν το γραφείο διατυπώνοντας ο καθένας το αίτημά του στον "πρωθυπουργό", ο οποίος απαντούσε αρνητικά.

Λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ των δημιουργών του δρώμενου και αξιωματικού της αστυνομίας, ωστόσο αυτός δεν κράτησε πολύ και τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν.

Στη συνέχεια τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας αποχώρησαν από το σημείο, αφού ολοκλήρωσαν την «παράστασή» τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ