Αυξημένη κίνηση στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας
Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς λόγω της κακοκαιρίας, με τη βροχή που πέφτει ασταμάτητα από νωρίς, τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Αυτό, σε συνδυασμό με την στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, η οποία έληξε στις 10 το πρωί, είχε σαν αποτέλεσμα να μποτιλιαριστούν πολλοί δρόμοι.
Τη χειρότερη εικόνα παρουσιάζουν η Λεωφόρος Κηφισού, Αθηνών-Κορίνθου στο Χαϊδάρι, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και τη Συγγρού.

Σημειώνεται ότι κλειστός για δεύτερη ημέρα είναι ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» λόγω της συσσώρευσης υδάτων μετά τη σφοδρή νεροποντή το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα.
Δείτε την κίνηση από τους χάρτες της Google Maps
ΑΔΜΗΕ: Σε λειτουργία οι αναβαθμισμένες ηλεκτρικές διασυνδέσεις Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας
10:34
Πάνω από 9.000 κεραυνοί έπεσαν την Κυριακή - Πού καταγράφτηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
10:34
Πέντε δωρεάν, διαδικτυακά σεμινάρια τον Οκτώβριο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
10:31
Το ΕΣΥ αναβαθμίζεται: Χρηματοδότηση 8,26 εκατ. από ΕΣΠΑ - Σε πρώτο πλάνο τα Επείγοντα
10:29