ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία

ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα λεωφορεία
EUROKINISSI/φωτογραφία αρχείου

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγήκαν και πάλι το πρωί της Δευτέρας τα αστικά λεωφορεία, μετά την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για αναστολή της επίσχεσης εργασίας.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων ξεκίνησαν κανονικά στις 5 το πρωί της Δευτέρας, προκαλώντας «ανακούφιση» σε κατοίκους και φορείς της Θεσσαλονίκης, μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία τους λόγω των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας σε ένδειξη καλής θέλησης έπειτα και από την σαφή δέσμευση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ότι ως την Τρίτη θα έχουν σταλεί στον Οργανισμό τα 3,9 εκατομμύρια ευρώ, της δόσης Δεκεμβρίου από την κρατική επιχορήγηση.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποίησαν σήμερα 27.11.2016, αποφάσισε την αναστολή της επίσχεσης εργασίας και από αύριο το πρωί Δευτέρα 28.11.2016 τα λεωφορεία του Οργανισμού θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ζητούμε και πάλι συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία του, η οποία δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Οργανισμού μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ