Προβλήματα στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω της κακοκαιρίας
Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την πρωτεύουσα, δεν άφησε ανεπηρέαστο και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αρκετές πτήσεις, κατόπιν εντολής από τον Πύργο Ελέγχου, να προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια.
Πολλά αεροσκάφη με προορισμό το αεροδρόμιο, λόγω της καταιγίδας, αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία για να αποφύγουν την καταιγίδα ενώ άλλα όταν έφθαναν στο αεροδρόμιο, αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, οκτώ πτήσεις έλαβαν οδηγία από τον Πύργο Ελέγχου να κατευθυνθούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.
Πρόκειται για τις εξής πτήσεις που κατέληξαν Χανιά αντί για Αθήνα:
- Ολυμπιακή 407 από Κέρκυρα
- Aegean 655 από Ρώμη
- Ολυμπιακή 325 από Ηράκλειο
- Ryanair 1230 από Χανιά
- Ολυμπιακή 337 από Χανιά
- Aegean 963 από Βουκουρέστι
- Aegean 665 από Μιλάνο
- Aegean 909 από Λάρνακα
Επίσης δύο πτήσεις ακυρώθηκαν (της Olympic Air, από τα Γιάννενα και τη Μυτιλήνη) και άλλες δέκα πτήσεις αναμένεται να φτάσουν στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας με σημαντική καθυστέρηση.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Κίεβο
07:19
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Το ΙΧ καρφώθηκε σε τοιχίο και τυλίχθηκε στις φλόγες
07:09
Ο «χάρτης» των βάσεων: Πώς θα κινηθούν οι υψηλόβαθμες σχολές – Τι λέει εκπαιδευτικός αναλυτής
07:08
Νέες επιθέσεις ΗΠΑ σε Ιράν και αντίποινα από Τεχεράνη με χτυπήματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
07:07