Έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας: Τουλάχιστον δύο τραυματίες
Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην πλατεία Βικτωρίας, σε ταχυφαγείο της περιοχής. Από την έκρηξη, συνεπεία εργασιών που έκανε ψυκτικός στο υπόγειο του καταστήματος, τουλάχιστον 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές και στα γύρω μαγαζιά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας από τους τραυματίες φέρει χτύπημα στο κεφάλι ενώ μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δύσπνοιας.
Φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή δείχνουν πυκνούς καπνούς να απλώνονται σε μεγάλη έκταση, κηλίδες από αίμα στο πεζοδρόμιο, καταστροφές σε αυτοκίνητα και κτίρια. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί ενώ στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων ατόμων στο υπόγειο του καταστήματος.
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο CNN Greece όσα ακολούθησαν της μεγάλης έκρηξης στην Πλ. Βικτωρίας













Η A24 πιάνει το «αλυσοπρίονο»: Νέα τηλεοπτική σειρά Texas Chainsaw Massacre
08:41
Ρωσία: Η Μόσχα θα συνεχίσει να στέλνει πετρέλαιο στην Κούβα
08:29
Διαδραστικός χάρτης καταγράφει το «ταξίδι» της αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο Πελοπόννησος και Κρήτη
08:26
Ο ελληνικός «επιταχυντής» της OpenAI που θέλει να δώσει ώθηση στις εγχώριες startups ΑΙ
08:26