Εκπτώσεις στις διαδικτυακές αγορές
Άνοιξε χθες, 1η Δεκεμβρίου, η αυλαία της εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διενεργείται για τέταρτη χρονιά φέτος, στα πρότυπα της αμερικανικής Cyber Monday.
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού διαρκεί από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.
Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.
Η αφετηρία της Cyber Monday είναι κοινή με εκείνην της Black Friday, καθώς αμφότερες έχουν αμερικανικές ρίζες, όμως είναι ένα φαινόμενο αρκετά πιο πρόσφατο, μιας και έκανε πρεμιέρα το 2005. Επίσης, η Cyber Monday γίνεται τη Δευτέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Ανησυχία και ταλαιπωρία για 1.246 επιβάτες πλοίου που προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
07:40
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33
Αλλάζουν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από Temu και Shein - Επιπλέον 3 ευρώ ανά είδος
07:21