ΕΛΛΑΔΑ

Καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, ενεπλάκη το πρωί της Παρασκευής σε θανατηφόρο ατύχημα στην περιοχή του Μενιδίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, στις 7 το πρωί της Παρασκευής, ο παίκτης της ΑΕΚ, παραβίασε την πινακίδα του Stop και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε άλλο Ι.Χ που οδηγούσε μία γυναίκα. Το αυτοκίνητο της δεύτερης, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε έναν οδοκαθαριστή του δήμου Μενιδίου, ο οποίος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Σημειώνεται ότι ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, υπεβλήθη σε αλκοτέστ, το οποίο αποδείχτηκε αρνητικό, ενώ έγινε λήψη δείγματος αίματος για παραιτέρω εξετάσεις, τόσο σε αυτόν όσο και στην γυναίκα του άλλου οχήματος.

Τελικά, ο παίκτης της ΑΕΚ καθώς και η γυναίκα του Ι.Χ. που χτύπησε τον οδοκαθαριστή, παραπέμφθηκαν και οι δύο στον εισαγγελέα αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου.

«Αυτή την ώρα το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η θλίψη και η οδύνη όλης της ΑΕΚ για τον άτυχο συνάνθρωπο μας που έχασε την ζωή του και την οικογένεια του. Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Σε ότι αφορά στον Μάικλ Ντίξον είμαστε δίπλα του και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Είναι άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά που αποτελούν την προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή. Τόσο η ΑΕΚ όσο κι εγώ ως δικηγόρος του είμαστε και θα είμαστε δίπλα του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ