Υπόθεση συνακροάσεων: Εξέταση μαρτύρων του ΚΚΕ και πραγματογνωμοσύνη στις τηλεφωνικές γραμμες
Εντολή στην κρατική Ασφάλεια για άμεση εξέταση μαρτύρων από το ΚΚΕ και τεχνικούς ελέγχους από ΟΤΕ και ΑΔΑΕ έδωσε ο εισαγγελέας, για την υπόθεση των συνακροάσεων.
Μετά τις καταγγελίες του Περισσού για τηλεφωνικές συνακροάσεις στο κέντρο του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, που ανέλαβε την διενέργεια της έρευνας, έδωσε εντολή στην κρατική Ασφάλεια να προχωρήσει άμεσα στην εξέταση μαρτύρων από την πλευρά του ΚΚΕ.
Παράλληλα, με την εντολή για την λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, ο κ. Νούλης διέταξε ήδη την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές που χρησιμοποιεί το ΚΚΕ, η οποία ζήτησε να διενεργηθεί από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ΚΚΕ, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του κόμματος στον Περισσό, παρατηρούνται
«επανειλημμένες οχλήσεις που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο κέντρο».
Συναγερμός για την εξαφάνιση 59χρονου από τo Ίλιον
19:42
Στα λευκά «ντύθηκαν» Μακεδονία και Ήπειρος - Αμφίβολο αν θα χιονίσει στην Αττική
19:30
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04