Με «των αθανάτων το κρασί» απαντά ο Π. Καμμένος στην Τουρκία
Με το τραγούδι «των αθανάτων το κρασί» απάντησε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην σκληρή κριτική που δέχθηκε νωρίτερα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε:
"Επιστρέφουμε στο Έλληνα υπουργό Άμυνας τις δηλώσεις που έκανε την 1η Δεκεμβρίου εναντίον του προέδρου μας καθώς είναι γνωστό πως δεν είναι ικανός να εκφράζει και να βλέπει τις εξελίξεις. Ο Υπουργός Άμυνας έχει χάσει τόσο την ικανότητα αντίληψης που έφτασε στο σημείο να βραβεύσει τις οργανώσεις που σχετίζονται με την ΕΟΚΑ που έχει κάνει τρομοκρατικές ενέργειες και αυτή η στάση του προκαλεί ζημιά στις προσπάθειες συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες. Καλούμε τον υπουργό Άμυνας Καμένο άλλη μια φορά να ενεργεί με ευθύνη και σοβαρότητα και να αποφύγει παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες".
Στο Tweet του ο κ. Καμμένου γράφει: «Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες. Καταδικάστε με τιμή μου», παραθέτοντας τον σύνδεσμο του τραγουδιού στο YouTube:
Τουρκία: Η αστυνομία συνέλαβε 110 υπόπτους σε επιχείρηση με στόχο το Ισλαμικό Κράτος
09:59
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Μία σύλληψη
09:43
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από τις 7 Ιανουαρίου
09:38
Παπαστεργίου: Πάνω από 10.000 παραβάσεις του κόκκινου έχουν καταγράψει οι κάμερες ΑΙ
09:35