Απεργία 8 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
«Παραλύει» η χώρα την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ.
Στις κινητοποιήσεις της συγκεκριμένης ημέρας, θα συμμετέχει και η ΠΝΟ, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια για ακόμη ένα 24ωρο.
Την ίδια μέρα, θα απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι ζητούν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο και τη μη απόλυση των επικουρικών γιατρών.
H ΓΣΕΕ αντιδρώντας στις πολιτικές της λιτότητας, 24ωρη Γενική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.
«Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων», αναφέρει η ΓΣΕΕ, σε σχετική της ανακοίνωση.
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Ποιες προτάσεις συζητούνται
14:15
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
«H Γροιλανδία θα περάσει στα χέρια των ΗΠΑ, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό», λέει ο Τραμπ
14:09
Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από την πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο (pics&vid)
14:07