Έκτακτες πτήσεις για τους «εγκλωβισμένους» μαθητές στην Κρήτη
Με ενέργειες του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και προκειμένου να δοθεί λύση στην "ομηρία" των μαθητών που... ξέμειναν στην Κρήτη στο πλαίσιο εκδρομής , λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, δρομολογούνται έκτακτες δωρεάν αεροπορικές πτήσεις για να επιστρέψουν στο σπίτι τους, από το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 5 πτήσεις με την sky express , 3 πτήσεις της Astra και όσες ακόμα απαιτούνται με την Aegean προκειμένου να επιστρέψουν οι μαθητές.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης από τις 10π.μ από το Ηράκλειο και από τις 2μ.μ από τα Χανιά για τη μεταφορά των παιδιών.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και από εκεί μπορούν να ενημερώνονται γονείς και μαθητές.
Γκαλιμπάφ: «Αν οι εχθροί μας καταλάβουν ιρανικό νησί, θα επιτεθούμε σε χώρα του Κόλπου»
20:51
Λευκός Οίκος: «Το Ιράν θα δεχτεί την κόλαση του Τραμπ αν δεν αποδεχτεί την ήττα του» (vid)
20:38
Επιβεβαιώθηκε η συνάντηση Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Στο Πεκίνο στις 14-15 Μαΐου
20:26
Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος η σορός του 34χρονου δύτη - Δύσκολη η ανάσυρση
20:14