Απεργία 8 Δεκεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
Μέρα ταλαιπωρίας θα είναι η Πέμπτη για το επιβατικό κοινό, καθώς τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα γίνονται μετ εμποδίων λόγω των στάσεων εργασίας που θα πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.
Στην Αθήνα, τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ) θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας από τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας. Θα εκτελούν δηλαδή κανονικά τα δρομολόγιά τους 10:00-16:00.
Λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνουν στα αμαξοστάσια από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και θα αποσυρθούν στις 9 το βράδυ. Στο διάστημα 09:00-21:00 θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγιά τους.
Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που θα τραβήξουν χειρόφρενο στα λεωφορεία, τα οποία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας.
SPONSORED
Η ΕΕ ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη της Ουκρανίας και της Μολδαβίας
21:37
Κακοκαιρία: Έπεσαν πάνω απο 30.00 κεραυνοί - Στο Ναρθάκι Λάρισας το μεγαλύτερο ύψος βροχής
21:28
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 45 εκατομμύρια ευρώ
21:19
Απειλή για βόμβα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύρο - Στο Λαύριο για έλεγχο
21:08