ΕΛΛΑΔΑ

Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τους νεκρούς στην Αλεξανδρούπολη

Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τους νεκρούς στην Αλεξανδρούπολη
Πηγή: alexpoli.gr

Από υποθερμία και πνιγμό προήλθε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος των τριών ανδρών που ανασύρθηκαν από αυτοκίνητο το οποίο έπεσε σε ρέμα στην περιοχή Μαΐστρος της Αλεξανδρούπολης.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας από 30 έως 40 ετών δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να δηλώσουν την εξαφάνισή τους στη διεύθυνση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση, και μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας και του Λιμενικού, καθώς οι γονείς των - μέχρι και σήμερα το πρωί - αγνοουμένων, ανέφεραν πως συνήθιζαν να συχνάζουν στο λιμανάκι της πόλης.

Τελικώς το αυτοκίνητο με τις τρεις σορούς, εντοπίστηκε από κοινή περιπολία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μέσα σε ρέμα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες ανετράπη το όχημα παραμένουν άγνωστες, δεδομένου ότι δεν έχει καταγραφεί επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο της περιοχής ούτε και ολισθηρότητα λόγω καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ βάσει των πρώτων εκτιμήσεων της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ο θάνατος των άτυχων ανδρών προήλθε από υποθερμία και πνιγμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ