Δίκη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής
Ένοχος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ αθωώθηκαν η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Η υπεύθυνη της εστίας κατηγορούνταν για το ίδιο αδίκημα ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.
Και οι τρεις οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης βασανισμού του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η ακροαματική διαδικασία είχε ολοκληρωθεί προ δεκαημέρου και σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου.
Σημειώνεται ότι η εισαγγελική πρόταση αφορούσε στην αθώωση και των τριών κατηγορουμένων. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, στον πρώην διευθυντή της σχολής επιβλήθηκε η ποινή της διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή.
Αργεντινή: Επεισόδια μετά το τέλος κινητοποίησης κατά νομοσχεδίου ιδιοκτησίας
10:55
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τις επόμενες μέρες τα δοκιμαστικά δρομολόγια επέκτασης προς Καλαμαριά
10:45
Συνελήφθη στη Γερμανία 31χρονος με Ευρωπαϊκό ένταλμα για τρεις ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα
10:34
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Τούρκος για απάτη και ναρκωτικά - Καταζητείτο με ερυθρά αγγελία
10:24