Απεργία ΟΑΣΘ: Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα τα αστικά λεωφορεία στον νομό Θεσσαλονίκης να κινούνται με προσωπικό ασφαλείας.
Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν (ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο), θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ.
Οι εργαζόμενοι στις 11 το πρωί κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).
Σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ αναφέρει "απαιτούμε να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος. Όχι στις μνημονιακές πολιτικές. Προστασία των δικαιωμάτων μας. Σταθερή και πλήρης εργασίας για όλους".
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ