ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Οι αγρότες μοίρασαν τομάτες στους πολίτες

Χανιά: Οι αγρότες μοίρασαν τομάτες στους πολίτες
flashnews.gr

Στη Δημοτική Αγορά, όπου μοίρασαν δωρεάν τομάτες στους πολίτες των Χανίων βρέθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι αγρότες της πόλης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr οι ίδιοι τόνιζαν ότι ήταν προτιμότερο να τις δώσουν στον κόσμο από το να τις πετάξουν δεδομένου ότι λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, δεν μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους εκτός νησιού.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, παραγωγοί ευπαθών συγκεντρώθηκαν από νωρίς σήμερα στο λιμάνι της Σούδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ και τη μη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας προς τον Πειραιά που θα μεταφέρει τα προϊόντα τους.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν κυρίως παραγωγοί από τις περιοχές Κουντούρας, του Ελαφονησίου και Φαλασάρνων, ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης.

Οι συγκεντρωμένοι παραγωγοί με δηλώσεις τους εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη συνέχιση της απεργίας της ΠΝΟ παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις ότι δεν αλλάζει το «φορολογικό» των ναυτικών, ενώ ζητούν την άμεση δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ