ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν τα Χριστούγεννα οι αγροτικές επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν τα Χριστούγεννα οι αγροτικές επιδοτήσεις

Πριν τα Χριστούγεννα θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του 100% της Εξισωτικής αποζημίωσης του 2016, που ανέρχεται σε 243,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επιπλέον, έχει ήδη γίνει γνωστό πως η εξόφληση για τις επιδοτήσεις της βασικής και της πράσινης ενίσχυσης θα γίνει επίσης πριν τις γιορτές και κατά πάσα πιθανότητα κοντά στις 20 Δεκεμβρίου.

Την πραγματοποίηση των πληρωμών επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης που την περασμένη Τρίτη συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των φορέων στον τομέα του γάλακτος και υπηρεσιακών παραγόντων στο γραφείο του και συζήτησαν σχετικά με τη δημιουργία Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκος Παλάσκας, ο Νικόλαος Μπίζιος Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων, (Σ.Ε.Β.ΓΑ.Π.), ο Ιωάννης Γκρίνιας Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιάννης Κόκουρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ