Στην Κύπρο εκδίδεται ο εφοπλιστής Μ. Ζολώτας
Στην Κύπρο θα εκδοθεί ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας όπως αποφάσισε την Παρασκευή το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι κυπριακές Αρχές σε βάρος του.
Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν όλους τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Ζολώτα κατά της εφετειακής απόφασης με την οποία είχε γίνει δεκτό το αίτημα των Κυπριακών αρχών για την έκδοσή του, ενώ παράλληλα, απορρίφθηκε και το αίτημα του εφοπλιστή για άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.
Οι κατηγορίες σε βάρος του σχετίζονται με την εμπλοκή του στις υποθέσεις του αποβιώσαντα πρόσφατα επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου στην Κύπρο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Ειδικότερα, ο εφοπλιστής κατηγορείται από τις κυπριακές Αρχές, μαζί με άλλα πρόσωπα, για την υπόθεση της δωροδοκίας του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ενώ εταιρείες του φέρεται ότι είχαν δανειοδοτηθεί από τον όμιλο MIG.
Συνελήφθη 20χρονος στη Θεσσαλονίκη για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
15:08
Ανδρουλάκης στο TikTok: «Πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι» - Μήνυμα στη GenRent για τη στεγαστική κρίση
14:58
Υπουργείο Παιδείας για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Οι ευθύνες θα ζητηθούν και θα αποδοθούν» (vids)
14:50
Μαθητές στη Βόρεια Κορέα εκτελούνται επειδή βλέπουν δυτικές ταινίες και ακούν Kpop
14:48