Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 35χρονης από τους Γαργαλιάνους
Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 35χρονης μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών στο χωριό Γαργαλιάνοι της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα τόσο με τις αστυνομικές έρευνες όσο και με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης εξέτασε το πτώμα της 35χρονης και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πίσω από το θάνατό υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τον κ. Κωτακίδη ο θάνατος προήλθε από εξ επαφής πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο (ίσως μικρού διαμετρήματος), ενώ αποκλείει την περίπτωση της αυτοχειρίας.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο σύζυγός της 35χρονης γυναίκας φαίνεται να έχει καταθέσει πως η γυναίκα έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι χωρίς να προσδιορίζει το που ακριβώς θα πάει.
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20
Τουρκία: Η εισαγγελία ζητά έως 20 χρόνια κάθειρξης στον Ιμάμογλου για «πολιτική κατασκοπεία»
20:11
Ιράν: Ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσιοποιεί φωτογραφίες των αμερικανικών βάσεων στη Μέση Ανατολή
20:02
Γερμανία: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Έλληνας για τη δολοφονία του ελεγκτή εισιτηρίων τρένου
19:56