Εξουδετερώθηκε βόμβα στο υπ. Εργασίας
Βόμβα μέσα σακίδιο είχαν τοποθετήσει τρομοκράτες έξω από το υπ. Εργασίας. Λίγα λεπτά μετά, άγνωστος τηλεφώνησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" στις 1:30 τα ξημερώματα όπου προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο υπουργείο και έδινε χρονικό περιθώριο 40 λεπτά.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Απέκλεισαν αμέσως την περιοχή και προχώρησαν σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις.
Διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μηχανισμό ο οποίος θα προκαλούσε μεγάλες ζημιές, πρόσεξαν όμως ώστε η ελεγχόμενη έκρηξη να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε κομμάτια του εκρηκτικού μηχανισμού να μεταφερθούν αυτούσια στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο DNA και αποτυπωμάτων.





Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν πίσω από το χτύπημα να βρίσκεται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ή η τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας".
Οι δρόμοι του κέντρου παραμένουν κλειστοί




Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52