76χρονος στα Πατήσια προσπάθησε να αποπλανήσει 9χρονο κορίτσι
Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης συνελήφθη ένας 76χρονος, στα Πατήσια.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 76χρονος λίγο πριν από τη σύλληψή του, φέρεται ότι προσέγγισε 9χρονο κοριτσάκι σε πάρκο της περιοχής και του έδωσε χρήματα προκειμένου να δεχτεί τις ασελγείς πράξεις του.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε το κέντρο της άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο άνδρα είχε διαπράξει και κατά το παρελθόν παρόμοιες πράξεις σε βάρος του ίδιου ανήλικου παιδιού.
Μεγάλη φωτιά στην Οινόη - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
15:46
Ναυτικά γυμνάσια για Ρωσία και Κίνα στον Ειρηνικό: «Απάντηση στις προκλήσεις»
15:41
Τι περιλαμβάνει η «Εθνική Στρατηγική» για το νερό: Οι τρεις πυλώνες - Έρχεται η συνένωση παρόχων
15:30
«Διαστημικές μπάλες» σε παραλία της Αυστραλίας - Έρευνες για τα μυστηριώδη αντικείμενα
15:20