Συνελήφθη η 43χρονη που είχε σπάσει το βραχιολάκι
Συνελήφθη 43χρονη στην Κηφισιά μαζί με τον άντρα της, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα είχε σπάσει το βραχιολάκι που φορούσε ως κατηγορούμενη για οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.
Το απόγευμα της Δευτέρας την εντόπισαν αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής. Η 43χρονη γυναίκα είχε κάνει χρήση των όρων για κατ’οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Ωστόσο, έσπασε το βραχιολάκι και το πέταξε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ήταν φυγόδικος για τις Αρχές.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η γυναίκα έφυγε από το σημείο με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός της και από την έρευνα είχε προκύψει πως ο ιμάντας είχε κοπεί μέσα σε διάστημα 11 λεπτών.
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08
ΚΟΣΜΟΣ