Νεκρός σε τροχαίο ο προϊστάμενος Εφορίας Κέρκυρας
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί, στην εθνική οδό Κέρκυρας -Παλαιοκαστρίτσας, όταν 61χρονος μοτοσικλετιστής προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα οδηγός της μοτοσικλέτας. Πρόκειται για τον 61χρονο προϊστάμενο της Εφορίας, που παρότι διακομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν το αστικό που εκτελούσε δρομολόγιο στάθμευσε, προκειμένου να παραλάβει επιβάτες, στη στάση «Μαγαζάκι», στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να προσκρούσει επάνω του και να αποβεί τον μοιραίο.
Η τροχαία Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του αστικού λεωφορείου κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Σοβαρά επεισόδια στη Λιόν με έναν 23χρονο διαδηλωτή εγκεφαλικά νεκρό (vid)
22:50
ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ: ΗΠΑ και Ευρώπη συνυπογράφουν το «τέλος εποχής» στη σχέση τους - Συμφωνούν ότι... διαφωνούν
22:41
Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το 30% των σχολείων στο Κίεβο μετά τα ρωσικά πλήγματα
22:30
Σαν τραπουλάχαρτα κατέρευσε πρόσοψη σπιτιού στη Μεσσήνη από τη σφοδρή βροχή (pic)
22:18