Σπείρα στα Πατήσια «μοίραζε» πλαστά χαρτονομίσματα
Παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, κατόπιν τηλεφωνικών παραγγελιών, πωλούσαν τα μέλη σπείρας Αφρικανών, η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις υπηκόους Σενεγάλης, ηλικίας 28, 32, 38 και 41ετών, ενώ εντοπίστηκαν σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στα Πατήσια αποθηκευμένα πλαστά χαρτονομίσματα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και δραστηριοποιούνταν στην πώληση και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξίας 20 και 50 ευρώ έναντι του χρηματικού ποσού των -5- και -15- ευρώ αντίστοιχα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 670 πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 24.080 ευρώ, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην επίσημη σελίδα της.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Δαμασκός: 18 τραυματίες από τις δύο εκρήξεις - Συναντήθηκε με τον Σύρο πρόεδρο ο Μακρόν
12:20
Βενεζουέλα: Μαζικοί τάφοι για τα θύματα του δίδυμου σεισμού - Μακάβριες εικόνες
12:12
Πανελλήνιες 2026: Από την Τετάρτη 8/7 οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής για τους υποψηφίους
12:10
Έφυγε από τη ζωή η Λόρεν Μπένετ: Σίγησε η φωνή του «Party Rock Anthem» στα 37 της
12:08