ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο από αντιεξουσιαστές έξω από σπίτι εισαγγελέως

Επεισόδιο από αντιεξουσιαστές έξω από σπίτι εισαγγελέως

Ομάδα αντιεξουσιαστών έφτασε πριν από λίγο έξω από το σπίτι εισαγγελέως και πέταξε φέιγ βολάν, φώναξε συνθήματα, ενώ με μαύρη μπογιά έγραψαν και συνθήματα στον τοίχο της πολυκατοικίας.

Πρόκειται για την εισαγγελέα η οποία απέρριψε το αίτημα άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα, το όνομα της οποίας μάλιστα οι αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν να τυπώσουν και στο φέιγ βολάν, αλλά ούτε να γράψουν και στους τοίχους.

Αξίζει να θυμίσουμε πως σήμερα ήταν προγραμματισμένη στη Νομική εκδήλωση στην οποία θα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα, φοιτητές της Νομικής Αθηνών είχαν «σπάσει» το λοκ αουτ της κοσμητείας και είχαν εισέλθει στον χώρο της σχολής.

Οι φοιτητές ενώθηκαν με μέλη πολιτικών συλλογικοτήτων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Σχολή και πραγματοποίησαν πορεία από την οδό Ακαδημίας μέχρι τα Προπύλια του Πανεπιστημίου, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από την Πρυτανεία μέχρι αυτή την ώρα.

Ένταση επικράτησε και ανάμεσα στο μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, και αστυνομικών, καθώς δεν επιτράπηκε ούτε σε εκείνον, ούτε στους συνομιλητές του, η είσοδος στο χώρο της Σχολής, ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ