ΕΛΛΑΔΑ

Δυναμική συγκέντρωση συνταξιούχων στα Προπύλαια (pics,vid)

Δυναμική συγκέντρωση συνταξιούχων στα Προπύλαια (pics,vid)
CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης

Πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα περισσότεροι από 3.500 συνταξιούχοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στα Προπύλαια δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους για τα «ψίχουλα» που τους δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , όπως χαρακτηρίζουν την εξαγγελία Τσίπρα για τη χορήγηση της «μισής 13ης σύνταξης». Οι συνταξιούχοι πετούσαν χαρτοπετσέτες, πάνω στις οποίες ήταν τυπωμένα χαρτονομίσματα.

Τρεις κλούβες βρίσκονται στην Ηρώδου Αττικού και δεν αφήνουν τους συνταξιούχους να περάσουν. Περιμένουν να φύγουν για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Image 13
Image 32
Image 23

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, οι συνταξιούχοι κατεβαίνουν για ακόμη μια φορά στον δρόμο του αγώνα "για να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική, για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας. Το κίνημα των συνταξιούχων δεν υποχωρεί, δεν υποτάσσεται, δεν αποδέχεται τετελεσμένα".

"Τα ψίχουλα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψουν τον ακρωτηριασμό που υπέστησαν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις, τα εφάπαξ, τα μερίσματα των συνταξιούχων του Δημοσίου, το ξεζούμισμά τους από τη ληστρική φορολογία" πρόσθεσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου Παναγιώτης Βαβουγιός.

Image 2

Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ.

Image 4
Image 4 copy
Image 11
Image 2 copy
Image 22
Image 31
Image 1
Image 41
Image 12
Image 21
Image 3

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: CNN GREECE/ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στη Βουλή.

IMG 0467

ΠΗΓΗ: CNN GREECE/ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ