Κακοκαιρία: Χιονόπτωση στο Πήλιο
Στα λευκά ντύνεται από τις 8 το πρωί το Πήλιο και το βουνό των Κενταύρων με την χιονόπτωση να γίνεται σταδιακά γίνεται πιο έντονη και ιδιαίτερα στα Χάνια, όπου το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 10 εκατοστά.
Το χιόνι στο Πήλιο αρχίζει από το ύψος της Πορταριάς και πάνω και επιχειρούν συνεχώς εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες για να κρατηθεί ανοιχτός ο δρόμος Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς, ενώ η Τροχαία Βόλου συνιστά την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την ασφαλή κίνηση των αυτοκινήτων.
Η θερμοκρασία στα Χάνια είναι στους -3 βαθμούς, ενώ και στον Βόλο το κρύο είναι έντονο και τα θερμόμετρα δείχνουν 6 βαθμούς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση της κακοκαιρίας κατά την διάρκεια της νύχτας και δεν αποκλείουν να χιονίσει ακόμα και μέσα στο κέντρο του Βόλου.
Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.
SPONSORED
Ο γιος του ιδιοκτήτη της Mango συνελήφθη για τον θάνατο του πατέρα του
12:24
Πέθανε ο εκδότης του βιβλιοπωλείου «Πρωτοπορία» Βαγγέλης Τρικεριώτης
12:19
Ισπανία: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης - Σκότωσε τους γονείς του, τραυμάτισε τον 7 μηνών γιο του
12:12
Μυτιλήνη: Στην δικαιοσύνη ζευγάρι Τούρκων που είχε στο αυτοκίνητο του σφαίρες, ζώνη, θήκες όπλων
12:10