Κακοκαιρία: Χιονόπτωση στο Πήλιο
Στα λευκά ντύνεται από τις 8 το πρωί το Πήλιο και το βουνό των Κενταύρων με την χιονόπτωση να γίνεται σταδιακά γίνεται πιο έντονη και ιδιαίτερα στα Χάνια, όπου το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τα 10 εκατοστά.
Το χιόνι στο Πήλιο αρχίζει από το ύψος της Πορταριάς και πάνω και επιχειρούν συνεχώς εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες για να κρατηθεί ανοιχτός ο δρόμος Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς, ενώ η Τροχαία Βόλου συνιστά την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την ασφαλή κίνηση των αυτοκινήτων.
Η θερμοκρασία στα Χάνια είναι στους -3 βαθμούς, ενώ και στον Βόλο το κρύο είναι έντονο και τα θερμόμετρα δείχνουν 6 βαθμούς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση της κακοκαιρίας κατά την διάρκεια της νύχτας και δεν αποκλείουν να χιονίσει ακόμα και μέσα στο κέντρο του Βόλου.
Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1.700.000 ευρώ
22:06
ΗΠΑ: Ο στρατός δεν ετοιμάζει εισβολή στην Κούβα, υποστηρίζει ο επικεφαλής της Νότιας Διοίκησης
22:03
Ο Νετανιάχου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο χερσαίας επέμβασης στο Ιράν - Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί
21:59
Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε συνάντηση αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Ουκρανίας το Σάββατο
21:56