Καιρός: Ποιοι δρόμοι χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου καθώς ο χιονιάς σαρώνει, από χθες Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά, χιόνια στα ορεινά, ισχυρούς βοριάδες και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται, λόγω παγετού, σε σημεία του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες:
- στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, (μέσω Ταξιάρχη)
- στην Επαρχιακή Οδό Νεοχωρίου –Βαρβάρας-Ολυμπιάδας
- στη δασική Οδό Πολυγύρου-Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά)
Στο υπόλοιπο εθνικό και οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα.
Ο καιρός σήμερα
Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Χαμηλές θερμοκρασίες. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού στην Αττική - Τι ισχύει για κάθε προάστιο
02:00
Νέα εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ - Πιο αποτελεσματική ένταξη στην αγορά εργασίας
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε ξεκινάει - Τι ισχύει για την Μεγάλη Παρασκευή
00:30
Τρεις πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς κλάπηκαν από μουσείο κοντά στην Πάρμα
23:59