Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στα χωριά της Θράκης (pics)
Την πίστη του στην πολιτική της ισονομίας και ισοπολιτείας, την οποία εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1991, στη Θράκη εξέφρασε σήμερα από το χωριό Σμίνθη, έδρα του δήμου Μύκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Στη συνέχεια εγκαινίασε τα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή, όπου τόνισε ότι σημαντική προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους, με εξίσου καλή γνώση της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ αποκαθιστά τους παραδοσιακούς δεσμούς της με τη μειονότητα στη Θράκη και υποσχέθηκε ότι η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή, προκειμένου να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.
Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει με τοπικά στελέχη της ΝΔ σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη φορέων της Κομοτηνής.
Επίδομα αδείας: Πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους - Πώς υπολογίζεται
01:00
Θερινές εκπτώσεις 2026: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν - Προσοχή στις παγίδες
00:30
ΟΗΕ: Μείωση στα ποσοστά πείνας παγκοσμίως - Υψηλός παραμένει ο παιδικός υποσιτισμός
23:58
Γαλλία: «Μπλόκο» των social media για νέους κάτω των 15 ετών - Στα σκαριά το νομοσχέδιο
23:49