ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Νεαροί στήνουν οδοφράγματα στους δρόμους

Πάτρα: Νεαροί στήνουν οδοφράγματα στους δρόμους

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει μία ομάδα νεαρών σε συνοικία της Οβρυάς Πατρών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη - Αγίων Θεοδώρων και Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, ομάδα νεαρών ατόμων, τις τελευταίες ημέρες τις νυχτερινές ώρες μέχρι και νωρίς το πρωί, τοποθετούν κάδους απορριμμάτων στο σημείο, κλείνοντας τον δρόμο εμποδίζοντας τη διέλευση από το σημείο στους διερχόμενους οδηγούς.

Στο πρωτοφανές αυτός γεγονός έρχεται να προστεθεί και το θράσος που επιδεικνύουν όταν κάποιος περαστικός διαμαρτυρηθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24.gr, επιτίθενται λεκτικά στους άνδρες οδηγούς, ενώ στις γυναίκες δεν διστάζουν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες λίγο έλειψε να σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο. Διερχόμενος οδηγός γύρω στις 5 το πρωί κατευθυνόμενος στην εργασία του, έφτασε στο σημείο, οι νεαροί όμως αρνούνταν να απομακρύνουν τους κάδους και να "ανοίξουν" τον δρόμο. Ο άνδρας τότε κατέβηκε από το αυτοκίνητο του για να τους ζητήσει το λόγο και ευτυχώς η "παρέα" τράπηκε σε φυγή.

Σε αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί και αυτό που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, όπου λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, που εκτελεί δρομολόγιο στη γραμμή 8, εγκλωβίστηκε στο σημείο, καθώς οι νεαροί "τσιφλικάδες" δεν του επέτρεπαν την διέλευση, ενώ νεαρή υπάλληλος αρτοποιείου προκειμένου να φτάσει έγκαιρα και χωρίς να "πέσει" επάνω στη "συμμορία", προτίμησε άλλη διαδρομή.

Για την παράνομη δράση των νεαρών, σύμφωνα με τους κατοίκους έχoυν ενημερωθεί οι τοπικές αρχές.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ