ΟΑΣΘ: Κανονικά τα δρομολόγια - πληρώνονται οι εργαζόμενοι
Δεν θα χρειαστεί να σηκώσουν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς ήδη, όπως υποστηρίζουν, πιστώθηκαν τα χρήματα για τον μήνα Οκτώβριο στον λογαριασμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες ώρες μάλιστα αναμένεται να πιστωθούν και τα υπόλοιπα, προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης:
Ήδη τα χρήματα του Οκτωβρίου έχουν μπει. Μέχρι το μεσημέρι οι μισθοί θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των 2.300 εργαζόμενων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ επρόκειτο να καταβληθεί 14 με 15 Δεκεμβρίου 2016, ωστόσο λόγω προβλήματος στο σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.
Ο κ. Στεφανίδης αλλά και παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών διαβεβαίωναν τους εργαζομένους από την περασμένη Πέμπτη ότι η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν σήμερα, Τρίτη, στον λογαριασμό του Οργανισμού.
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ από την πλευρά τους δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Από τις ΗΠΑ εξαρτάται η τήρηση της συμφωνίας για το Ορμούζ που εγκρίθηκε με το Ομάν, λέει το Ιράν
08:22
Εμπρησμός Marfin: Εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα η 46χρονη από τη Βρετανία
08:11
Έρευνα για το ελικόπτερο του Τραμπ που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επιβατικό αεροπλάνο
08:02
Τιερύ Ντεό (Meridiam): Ο άνθρωπος από την Μαρτινίκα που έλυσε τον γρίφο διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου
07:52