Ιρανός επιχείρησε μέσω ΚΤΕΛ να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες
Μέσω ...ΚΤΕΛ επιχείρησε να μεταφέρει 13 αλλοδαπούς ιρανικής υπηκοότητας ένας 30χρονος, με στόχο την προώθησή τους στη Σερβία.
Ο 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Συγκεκριμένα, κατελήφθη να συνοδεύει τους 13 αλλοδαπούς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, μέσω της υπεραστικής συγκοινωνίας, με απώτερο σκοπό την προώθησή τους προς τη Σερβία, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ρωμαϊκοί βωμοί κοντά στο Εδιμβούργο φωτίζουν τα μυστικά της λατρείας του Μίθρα
08:45
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά στην Καραϊβική - Τρεις νεκροί
08:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Ραφίκα Σαουίς: Πολλές φορές λέω το δεύτερο όνομά μου, Ελένη, για να αποφύγω τις ερωτήσεις
08:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινά η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Η έκπτωση που δικαιούνται όσοι εξοφλήσουν εφάπαξ
08:20
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ