Πότε θα λειτουργήσει η ρόδα στο Σύνταγμα
«Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της», απαντά ο Δήμος Αθηναίων σε όσους εξέφραζαν τους φόβους τους για την ασφάλεια της ρόδας, που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
Σε ανακοίνωση του μέσω facebook, ο Δήμος κάνει λόγο για μια κατασκευή που θα αποτελέσει «πόλο έλξης για τους πολίτες» και μια ακόμη πρωτοβουλία που διατηρεί την ζωντάνια της πόλης.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η χρήση της ρόδας θα είναι δωρεάν κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ εισιτήριο θα υπάρξει μόνο για το διάστημα των δύο επόμενων μηνών, που θα βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος.
Για να τεθεί η ρόδα σε κανονική λειτουργία όμως πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαγνωστική διαδικασία, που διενεργεί ο δήμος για την αποφυγή ατυχημάτων.

(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi)
«Ο έλεγχος για τη λειτουργία της γίνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, που πιστοποιούνται από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV», καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi)
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Στη «μάχη» σχεδόν 100 πυροσβέστες
17:09
Βενεζουέλα: Πάνω από 11.000 οι αγνοούμενοι - Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων
17:05
Διάσκεψη των Προέδρων: Άνω - Κάτω Κωνσταντοπούλου και Γεωργαντάς με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
17:01
Βρέθηκε ο 34χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Νίκαια - Επέστρεψε στο σπίτι του
16:53