Ηράκλειο: Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια
Σε τέσσερις συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε καφετέρια στο Ηράκλειο προχώρησε η αστυνομία, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, 300 μάρκες πονταρίσματος και μια τράπουλα.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 40χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου και τυχερού παιχνιδιού «POKER», στο οποίο και συμμετείχε μαζί με τους τρεις άλλους που συνελήφθησαν.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας διενεργεί προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07