ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θέαμα με 3.000 πυροτεχνήματα για τον εορτασμό του νέου έτους

Θεσσαλονίκη: Θέαμα με 3.000 πυροτεχνήματα για τον εορτασμό του νέου έτους
Φωτογραφία αρχείου από πυροτεχνήματα στα Τρίκαλα Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Τα κεφάλια προς τον ουρανό θα σηκώσουν τα πρώτα λεπτά του 2017 οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.

Υπολογίζεται πως περίπου 3.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν την πρώτη νύχτα του νέου έτους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο "Χριστούγεννα μαζί".

Τα αδέλφια Παύλος και Φίλιππος Νάνος, υπογράφουν το θέαμα αυτό, που αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Ο Φίλιππος Νάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει καιρό πριν, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και όλα είναι έτοιμα για το εντυπωσιακό θέαμα, που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Θα είναι μια οχτάλεπτη παράσταση, που πιστεύουμε πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν. Ο αριθμός των πυροτεχνημάτων είναι κοντά στις 3.000, όμως σημασία έχει πως θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους, τους χρωματισμούς που θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να δει το σόου, το οποίο θα έχει αρχή, μέση και τέλος.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα στηθεί μια πλατφόρμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, και από το σημείο εκείνο θα ξεκινήσει η ρίψη των πυροτεχνημάτων ώστε το θέαμα να είναι ορατό σε όλη την πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ