Εξαφανίστηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία
Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, καθώς πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών μέσων αναφέρουν πως έχει εξαφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία.
Πρόκειται για τον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και η αστυνομία της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας πρέσβης δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την ελληνική πρεσβεία στη Βραζιλία.
Η εφημερίδα Folha επικαλείται πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία, σύμφωνα με την οποία έχει ήδη ενημερωθεί τόσο το αρμόδιο υπουργείο στη Βραζιλία όσο και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως αναφέρει η The Sun, αξιωματούχος σημείωσε πως επικοινώνησε με τον Έλληνα πρέσβη το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας με γραπτά μηνύματα, αλλά δηλώνει πως δεν είναι βέβαιος πως ο ίδιος απαντούσε στα μηνύματα.
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34
«Τα λόγια τους είναι σαν ήχος από κούφιο ντενεκέ» - «Πυρά» Ερντογάν κατά Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
16:23
Στα λευκά το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν - Στα 40 εκατοστά το χιόνι στην κορυφή (vid)
16:12
Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του - Live η πορεία του έλκηθρού του
16:00