Ξηλώνουν τη Ρόδα του Συντάγματος (pics)
Σε ... εργοτάξιο έχει μετατραπεί η πλατεία Συντάγματος, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της Ρόδας.
Φορτηγά των συνεργείων του Δήμου έχουν κλείσει την πλατεία, ενώ γερανοί απομακρύνουν ένα-ένα τα κομμάτια της κατασκευής. Οι εργασίες απομάκρυνσης αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.
Υπενθυμίζεται ότι μετά το φιάσκο που προκλήθηκε από όλη την ιστορία με την τοποθέτηση της Ρόδας, η οποία, ωστόσο, δεν λειτούργησε ποτέ, ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε συγγνώμη. Επιπλέον, έγινε δεκτή η παραίτηση του κ. Χρήστου Τεντόμα, προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), του δημοτικού φορέα που είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.




ΠΗΓΗ: CNN GREECE/ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ
Εμπάργκο από την κυβέρνηση Μακρόν στον Αμερικανό πρέσβη Κούσνερ - Δεν πήγε στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις
23:24
Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων
23:15
Πώς και γιατί η Ευρώπη μπορεί να μπει στο στόχαστρο του Ιράν - Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν
23:03
Βόρεια Μακεδονία: Συνελήφθη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας, Αρτάν Γκρούμπι
22:51