Έπαιζαν ζάρια σε καφενείο και συνελήφθησαν
Έξι άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, την ώρα που έπαιζαν ζάρια σε καφενείο.
Πρόκειται για άνδρες, ηλικίας 42, 36, 24, 37, 28 και 41 ετών, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, έπαιζαν ζάρια σε καφενείο ιδιοκτησίας 22χρονης, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε.
Ο 42χρονος, εκ των συλληφθέντων, έχοντας την ευθύνη του καταστήματος, επέτρεψε στους πέντε θαμώνες να παίξουν, συμμετέχοντας στον παράνομο τζόγο.
Σε έρευνα που έγινε στους συλληφθέντες, καθώς και μέσα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 525 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνιδιού.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Τι συμβαίνει στους εξωγήινους ωκεανούς – Ένα ελαφρύ αεράκι σηκώνει τεράστια κύματα σε αργή κίνηση
09:30
Απίστευτη γκάφα πριν από το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ - Κρέμασαν... σημαίες της Αυστραλίας
09:05
Πώς η πατρότητα αλλάζει τους εγκεφάλους των ανδρών
09:00
Συμβολική επίσκεψη Μητσοτάκη και Μακρόν στη φρεγάτα «Κίμων» - Η ατζέντα της συνάντησης στο Μαξίμου και οι συμφωνίες
08:47