ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου (pics)

Γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου (pics)

Μία γυναίκα φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τη Γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου. Το πρωί, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, εγκαταλελειμμένο, μεταξύ δεύτερου και τρίτου πυλώνα. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για σημείωμα που βρέθηκε μέσα  στο αυτοκίνητο όπου προαναγγέλλεται αυτοκτονία.

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας. Έπειτα, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας, γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου.

Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν όντως η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται να σταθμεύει το όχημά της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia News, πρόκειται για μία 31χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Ναύπακτο.

700700 0

700700

Όπως γράφτηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα μέσω του οποίου προαναγγέλλεται αυτοκτονία. Το σημείωμα, έχει μεταφερθεί στον Λιμενικό Σταθμό του Ρίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών, Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδηξε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, από τις 8.00 το πρωί, σκάφος του λιμενικού περιπολεί στην περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ενώ, συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό και την αστυνομία μετά τον εντοπισμό του εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ