Πρωτοχρονιά: Γλέντι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (pics&vid)
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κυρίως στον άξονα της Αριστοτέλους και στις γύρω περιοχές.
Παρά το τσουχτερό κρύο, άνθρωποι όλων των ηλικιών κάνουν αγορές στα καταστήματα ή βόλτες στις πλατείες και σε πολλά σημεία μπάντες ή ομάδες παιδιών με τρίγωνα λένε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)
Στα ουζερί της αγοράς Μοδιάνο και πέριξ αυτής, όπως στην οδό Β. Ηρακλείου, έχει αρχίσει ήδη το πάρτι για τον αποχαιρετισμό του 2016 και τον ερχομό του 2017 με ζουρνάδες κι όλων των ειδών τις μουσικές.
Ψησταριές έχουν στηθεί στα πεζοδρόμια, η τσίκνα από τα σουβλάκια είναι έντονη και αρκετοί χορεύουν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Τσιμισκή γίνεται με πολύ αργό ρυθμό.
Το γλέντι θα κορυφωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα ενωθούν μπάντες από διάφορα σημεία, μετά τις 6.30 το απόγευμα, και οι συγκεντρωμένοι θα απολαύσουν τα πυροτεχνήματα και θα υποδεχθούν το νέο χρόνο μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.
(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)
Καιρός: Φθινόπωρο από σήμερα - Προ των πυλών βαρομετρικό χαμηλό με βροχές, καταιγίδες και ανέμους
10:41
Γερμανία: Νίκη του CDU στις τοπικές εκλογές της Κάτω Σαξονίας- Η AfD υπερτριπλασιάζει τα ποσοστά της
10:28
50 ώρες αγωνίας: Πώς επέζησε ο Αμερικανός πιλότος μετά την κατάρριψη του F-15E στο Ιράν
10:18
Γεωργιάδης: «Έρχεται» app για να βλέπουν οι πολίτες ποιες πράξεις επιτρέπονται σε κάθε ιατρείο
10:12