ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου: «Δεν θυμάμαι πως το έκανα»

Ομολογία για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου: «Δεν θυμάμαι πως το έκανα»
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi

Ο 39χρονος, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου, προσήχθη το μεσημέρι ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του, ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, καθώς σήμερα δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο.

LAMIA 1

(Πηγη φωτογραφίας lamiareport.gr)

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 39χρονος κατά την ομολογία του φέρεται να είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα».

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το DNA του δράστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες θα έχουν στη διάθεσή τους και άλλες εργαστηριακές απαντήσεις που θα "δέσουν" ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Ωστόσο η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση δεν κάνει λόγο για ομολογία, αλλά για σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για ανθρωποκτονία και ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.

LAMIA 2

(Πηγη φωτογραφίας lamiareport.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ