Αναστάτωση στο Ελληνικό από φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη
Αναστάτωση στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού από φωτιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο τροφίμων στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.
Στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού όπου έχει στηθεί τους τελευταίους μήνες ένα άτυπο κέντρο φιλοξενίας χιλιάδων μεταναστών, ξέσπασε φωτιά αργά το απόγευμα.
Η φωτιά ξέσπασε στο γήπεδο μπάσκετ όπου αποθηκεύονται τα τρόφιμα των προσφύγων και μεταναστών. Γρήγορα έλαβε διαστάσεις, αλλά άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και την έθεσαν υπό έλεγχο.
Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο των σκουπιδιών έξω από την αποθήκη, αλλά εν συνεχεία επεκτάθηκε και στο εσωτερικό.
Από έρευνα που έγινε με ειδικές θερμικές κάμερες στο εσωτερικό του οικήματος, δεν φαίνεται να υπάρχουν παγιδευμένα άτομα.
Το πετρελαϊκό σοκ του πολέμου στο Ιράν ξυπνά τους «εφιάλτες» του 1970 - Οι βασικές διαφορές
13:33
Αυτό είναι το όνομα με το οποίο γεννήθηκε ο Banksy - Το αποκάλυψε ο πρώην μάνατζέρ του (pics)
13:22
Κρεμλίνο: Οι παγκόσμιες αγορές έχουν άμεση ανάγκη από ρωσικό πετρέλαιο
13:11
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθούν οι δύο φίλοι του 23χρονου δράστη
13:01