ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στ. Θεοδωράκης στηρίζει Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA

Ο Στ. Θεοδωράκης στηρίζει Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA
REUTERS/USA TODAY Sports

Η Milwaukee Bucks, καλεί τους νέους σε όλο τον κόσμο να ψηφίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να παίξει στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, στις 19 Φεβρουαρίου. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, που η Ελλάδα μπορεί να έχει εκπρόσωπο στην γιορτή του Αμερικανικού μπάσκετ. 

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μέσω ανάρτησης του στο Facebook, αναπολεί τις δημοσιογραφικές του μέρες και αφηγείται μια μικρή ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειάς του.

«Λίγους μήνες πριν εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία για την πολιτική, σε μια καφετέρια στην Κυψέλη συνάντησα το Θανάση Αντετοκούνμπο. Είχαμε μιλήσει και με τη μητέρα του Βερόνικα. Το σχέδιο ήταν να κάνουμε “Πρωταγωνιστές” την οικογένειά του. Δεν είχαν αρχίσει ακόμη τα πρωτοσέλιδα αλλά η είδηση είχε κυκλοφορήσει.Δυο πιτσιρικάδες στου Ζωγράφου έχουν τρελάνει τους σκάουτερ του ΝΒΑ. Ήταν ο Θανάσης και ο Γιάννης. Γεννημένοι στα Σεπόλια με γονείς από τη Νιγηρία. Πωλήτρια στις λαϊκές η μάνα, εργάτης ο πατέρας. Μια εκπομπή λοιπόν, για τα βάσανα των γονιών, για τα επαγγέλματα του ποδαριού που έκαναν τα παιδιά - πλανόδιοι πωλητές ήταν -, για τα βλέμματα καχυποψίας που συναντούσαν και βέβαια για τα καρφώματά τους στον «Φιλαθλητικό» στου Ζωγράφου.

Τελικά εγώ «έφυγα» για την πολιτική και τα δύο αδέρφια Αντετοκούνμπο έφυγαν για την Αμερική. Και γρήγορα ο Γιάννης, ο μικρότερος από τους δύο, έγινε ο «Greek freak» του NBA».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού λοιπόν, θεωρεί πως είναι καθήκον όλων να ψηφίσουν τον Γιάννη μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. "Μην αφήσουμε αυτή τη δουλειά μόνο στην οικογένεια... Ομπάμα", σχολιάζει τέλος ο κ. Θεοδωράκης επισηνάπτοντας στο ποστ του και δύο φωτογραφίες της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης:

Ψηφίζουμε όλοι Αντετοκούνμπο για το All Star του NBA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ