Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στον Άλιμο
Επιχείρηση αυτή την ώρα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν στοιχεία για την δράση της Πόλας Ρούπα.
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιούσε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Σε επιχείρηση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη σε γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν δύο βαλίτσες με πυρομαχικά.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Πόλας Ρούπα έδιναν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να εντοπίσουν τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, αλλά και ενδεχομένως κι άλλων κρησφύγετων της Πόλας Ρούπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ισόγειο γκαράζ στον Άλιμο μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα και στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν οι βαλίτσες με βαρύ οπλισμό. Πρόκειται για ένα Hyundai ασημί κια ένα Ford γαλάζιο τα οποία ήδη μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρουν στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που φέρονται ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΙΤΡΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49