Πάτρα: Βούτηξαν για τον σταυρό αλλά πιάστηκαν στα χέρια (vid)
Έπεσαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό, αντ΄ αυτού όμως πιάστηκαν στα χέρια. Λόγος για τρεις άντρες που παραβρέθηκαν στον αγιασμό των υδάτων στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, όταν ολοκληρώθηκε η ρίψη στη θάλασσα της Τερψιθέας οι τολμηροί βγήκαν στην ακτή και αμέσως δύο άτομα κατευθύνθηκαν προς ένα τρίτο, που είχε τον σταυρό, και του φώναζαν να τον αφήσει κάτω.
Η σουρεαλιστική σκηνή πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους ώριμους κυρίους να μην υπολογίζουν τίποτα και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το «τρόπαιο».
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το περιστατικό και ευτυχώς η ένταση εκτονώθηκε σύντομα χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, που τους συνέστησαν να απευθυνθούν στον παπά.
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την τελική ετυμηγορία του παπά.
Πιτσιλής (ΑΑΔΕ) στο CNN Greece: Έχουμε κερδίσει πάρα πολλές μάχες στο μέτωπο της φοροδιαφυγής
12:21
Ένας «χαμένος κόσμος» αποκαλύπτεται στην Κίνα - Μια σκοτεινή άβυσσος καλυμμένη με ομίχλη και μυστήριο
12:16
Στον ανακριτή Αμαλιάδας η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη (vid)
12:15
Πώς ο μυστικός πράκτορας που χτυπήθηκε από τις σφαίρες του Κόουλ Άλεν σώθηκε χάρη στο κινητό του
12:13